Het verdienmodel

If it doesn’t make you smile, change it!

Wat zou jij doen als geld geen rol speelt? Zou je nog op de plek wonen waar je nu woont? En de studie volgen die je nu volgt of het werk doen wat je nu doet? Wat zou je doen als je niet aan tijd gebonden bent? Meer tijd doorbrengen met je dierbaren? Meer tijd besteden aan je hobby? Een oude hobby oppakken? Of die ene taal leren, die je al zo lang graag zou spreken? Het zijn de dingen waar we over fantaseren als we de loterij winnen. Omdat de kans heel klein is dat dit daadwerkelijk gebeurt blijft het meestal bij fantaseren en dromen over hoe mooi het leven zou kunnen zijn. Maar de ratrace van het leven roept en de dromen raken op de achtergrond om daar voorlopig te blijven…

Herkenbaar? Voor mij in ieder geval wel. Maar wat als ik je vertel dat ook jij vanaf vandaag kunt beginnen met het realiseren van het leven van jouw dromen? Het zal niet uit de lucht komen vallen als een jackpot. Je zult ervoor moeten werken. Maar de kans van slagen is dan ook stukken groter en de weg die je gaat bewandelen is een groot avontuur. Je ontmoet nieuwe, leuke mensen, ontwikkelt jezelf en creëert de mogelijkheden voor een lifestyle die bij jou past. Jouw eigen Novus Lifestyle.

Forever Living Products zet hoogwaardige verzorgings-, wellness- en verzorgingsproducten op basis van Aloë Vera in de markt. Dit is op het ogenblik nog steeds de snelst groeiende markt. Het verdienmodel is al 40 jaar hetzelfde en heeft zich in al die jaren ruimschoots bewezen. Forever is een familiebedrijf met familiewaarden. Het bedrijf heeft geen aandeelhouders, is kapitaalkrachtig en schuldenvrij. Actief in meer dan 160 landen staat integriteit en transparantie hoog in het vaandel.

“Het werken met Forever heeft mij tot nu toe vrijheid, persoonlijke ontwikkeling en heel veel nieuwe vriendschappen opgeleverd”

Esther Moonen

Oprichter Rex Maughan had een droom. Hij wilde een bedrijfsconcept ontwikkelen dat mensen gezondheid en financiële voorspoed bracht. Forever Living Products werd geboren en is sindsdien succesvol. Alle aspecten (van plant tot klant) zijn in eigen beheer. De producten worden in de markt gezet door Forever Business Owners via netwerkmarketing, oftewel mond-tot-mond reclame. De basis is het creëren van een gebruikersnetwerk, door het enthousiast delen van de eigen ervaring. Daarnaast behoort het tot de mogelijkheden een klein of groot team op te bouwen en teamleden te coachen naar (meer) inkomen.

Waar wacht je nog op? If it doesn’t make you smile, change it!

Benieuwd of deze manier van werken iets voor je is? Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak voor een kennismakingsgesprek.